V Šuňave prišiel na motorke o život mladý Čech

08.08.2010 Poprad

Šuňava 8. augusta (TASR) – v obci Šuňava, okres Poprad, prišiel v sobotu (7.8. ) večer o život 23-ročný muž z Prahy, ktorý viedol bez vodičského oprávnenia pre danú skupinu motocykel značky JAWA 250.
TASR informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Magdaléna Fečová.
\"V križovatke ulíc SNP – Liptovská - Štrbská pravdepodobne v dôsledku nepozornosti a nevenovania sa plne vedeniu motocykla prešiel v pravotočivej zákrute do protismeru vozovky, kde predným kolesom motocykla narazil do betónovej obruby ohraničujúcej priepust pri jednom z rodinných domov. Odtiaľ bol vymrštený z motocykla. Keďže nemal na hlave ochrannú prilbu, pri náraze do betónového stĺpu oplotenia rodinného domu utrpel otvorenú zlomeninu lebečnej klenby s pomliaždením mozgu. Aj napriek intenzívnej resuscitácii na mieste dopravnej nehody na následky zranenia podľahol, \" priblížila tragickú udalosť Magdaléna Fečová.
Až výsledky pitvy ukážu, či mal nebohý motocyklista alkohol v krvi. Pre majiteľa motocykla zo Šuňavy vznikla škoda odhadnutá na 200 eur. Popradskí dopravní policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, zaistili motocykel pre účely vyšetrovania prípadu.
 

Vyberte región